DTG Print

DTG Tryk fra tekstil-trykDTG eller (Direct To Garment) er perfekt til tryk på mørke tekstiler da du har et uendeligt antal farver til rådighed. Du betaler ikke pr. farve da det er en digital trykmetode som printes med hvid + CMYK + Red + Green.

Miljøvenligt blæk !
Vores vandbaserede NeoPigment ™ -blæk er absolut fri for tungmetaller, Alkylphenol-ethoxylater (APE), hvilket gør dem ikke-farlige, ikke-giftige og bionedbrydelige. Som en del af vores vandløse trykksystem gør vores biologisk nedbrydelige blæk og energibesparende proces Kornit til en miljøvenlig udskrivningsløsning.

Farven ligger sig helt ind i tøjet på hvide og lyse tekstiler, på mørke kan man ane trykket oven på tekstilen, da vi først printer et tyndt hvidt lag som back-up farve, det er dog minimalt det kan mærkes.

Trykket mærkes utroligt lækkert, og er holdbart, vi kan trykke op til 50x70cm i størrelsen som de eneste i Danmark. Vi trykker mange t-shirts til band merchandise, med DTG, da du kan få lavet store designs med mange farver til en lav pris, da du kun betaler een opstart, uanset antal farver i designet.

Filerne til DTG skal være i 1:1, RGB, 300DPI, for at opnå det bedste resultat. Stregtykkelser under 1mm anbefales ikke, hvis de skal være tydelige og læsbare. Til DTG print anbefaler vi Label Free Uni Fashion.

Trykkes på: 100% bomuld, og blandingsvarer.
Vask: Max. 40grader, vrangen ud. Ingen tørretumbling.
Produktionstid: 4-5 dage. (dag-til-dag som express)

Se hvordan vi printer 1-farvet DTG print i videon her.
Se hvordan vi printer et fler-farvet billede med DTG her.

 se flere billeder på face

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider