• Home
  • Produkter
  • T-shirts

Lav din egen t shirt

tshirt top banner

Vil du skille dig ud fra mængden med helt personlige T-shirt, er dette siden, hvor du kan shoppe amok. Skal en særlig begivenhed fortælles til omverden, er der blandt andet T-shirts, der velkommer en lille ny i familien, hylder familiemedlemmer eller andre med sjovt tryk.

TIL HELE FAMILIEN

Vores T-shirts er af 100 % bomuld og dermed super bløde og behagelige at have på. De forskellige produkter fås lige fra 1 år og op til størrelse 6XL, så hele familien og alle vennerne kan få en helt personlig T-shirt. Er der familieforøgelse, kan storebror eller storesøster stolt vise deres T-shirts frem med teksterne: ”Jeg skal være storebror” eller ”Jeg skal være storesøster”. Skal mor og far hyldes, kan du få T-shirten med: ”Mor & datter – bedste venner for livet”, hvilken selvfølgelig også fås fra søn til far.

KVALITETSPRINT TIL HÅNDVÆRKEREN OG PÆDAGOGEN

Skal det i stedet være lidt sjovere tryk, har vi både til håndværkeren, pædagogen eller andre professioner, ligesom vi har andre med tryk, der henviser til film. Eksempelvis har vi logoer fra Star Wars, Superman og Jurassic Park. Alle vores T-shirts med tryk er af meget høj kvalitet, hvilket også gælder selve printet, der kan holde til at blive vasket mange gange.

Design din egen trøje & T-shirt

Valg af t-shirts er ikke altid en nem beslutning, da der ofte er meget at vælge imellem gør det ikke beslutningen nemmere. Vi har her givet vores bud på vores mest solgte produkter, som vi kan stå inde for.

På t-shirts kan vi trykke med alle trykmetoder,  men metoden der bliver brugt på langt de fleste ordre er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver).

Tryk på t shirts til "band merchandise", bruger vi ofte DTG print, her kan du få et meget stort print, med alle de farver du ønsker, uden at du skal betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve.

Logo tryk på tshirts, der bruges ofte hotmelt, da dette er en meget billig og holdbarmåde at trykke mange t-shirts med et enkelt logo på bryst + ryg.

Hvilket tryk vil du have på din t-shirt når alt er muligt? Tekstil-tryks mest solgte produkter kan vise vej. Vi leverer t-shirts med tryk, udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver). Til t-shirts med tryk i kategorien "band merchandise", bruger vi ofte DTG print. Det gør det muligt for dig at få et meget stort print, med alle de farver du måtte ønske, uden at betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve.

Vi leverer t-shirts med tryk, udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver). Til logo-tryk på t-shirts bruger vi ofte hotmelt, da dette er en meget billig og holdbar måde at trykke mange t-shirts med et enkelt logo på bryst + ryg.

Til t-shirts med tryk i kategorien "band merchandise", bruger vi ofte DTG print. Det gør det muligt for dig at få et meget stort print, med alle de farver du måtte ønske, uden at du skal betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve. Til private og erhverv.

 

 

 

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider