Polo

Poloshirt med tryk, tryk på polo. Vores 4 mest solgte modeller, som dækker 90% af vores kunders behov, finder du en menuen til højre.  Finder du ikke havd du leder efter forhandler vi også en lang rækker af andre mærker og modeller. Polo med eller uden tryk.

Tryk på polo: Vi trykker med gummitryk, solventtryk eller hotmelt  på vores polo'er.

Polo med tryk

Køb din næste Polo med tryk her. Vores 4 mest solgte modeller af Poloshirt med tryk dækker 90% af vores kunders behov, find de populære modeller i menuen til højre. Finder du ikke hvad du leder efter forhandler vi også en lang rækker af andre mærker og modeller. Polo med eller uden tryk.

Tryk på polo: Vi trykker med gummitryk, solventtryk eller hotmelt på vores polo'er.

Tekstil-tryk leverer polos og t-shirts med tryk, udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver).

Til t-shirts med tryk i kategorien "band merchandise", bruger vi ofte DTG print. Det gør det muligt for dig at få et meget stort print, med alle de farver du måtte ønske, uden at du skal betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve. Til private og erhverv.

 Polo med tryk, Tryk på tøj, og meget andet

I menuen kataloger finder du et stort udvalgt af forskellige brands som vi forhandler. Vi har også en samlet prisliste for alle vores forskellige trykmetoder som du kan finde i "Prisliste Trykning". Her finder du også alle priser på Polo med tryk.

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider