• Home
  • Produkter
  • Muleposer

Muleposer

Canvasposer med tryk

Muleposer med eller uden tryk. Vi sælger poser i massevis både med og uden tryk. Canvasposer i kraftig lærredsvævet stof eller tyndere bomuldsposer. Muleposer med tryk er ofte en rigtig god ide for flot merchandise som bliver brugt igen og igen.

På muleposer trykker vi med HotMelt, Gummitryk, Solventtryk, Direkte tryk og DTG print. Layoutet på posen og antallet vil afgøre hvilke der bliver brugt.

Muleposer med tryk

Muleposer med eller uden tryk. Vi sælger muleposer i massevis både med og uden tryk. Canvasposer i kraftig lærredsvævet stof eller tyndere bomuldsposer. Muleposer med tryk er ofte en rigtig god ide som flot merchandise som bliver brugt igen og igen.

På muleposer trykker vi med HotMelt, Gummitryk, Solventtryk, Direkte tryk og DTG print. Layoutet på posen og antallet vil afgøre hvilke der bliver brugt.

Vi leverer muleposer med tryk eller uden tryk, og også tryk på tøj, kasketter og t-shirts udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver). DTG print gør det muligt for dig at få et meget stort print, med alle de farver du måtte ønske, uden at du skal betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve. Vi leverer både muleposer med tryk privatpesoner, såvel som store partier til firmaer o.a.. Vi leverer muleposer med tryk med 2 dages leveringstid.

Tekstil-tryk leverer udover muleposer med tryk også alverdens andre tekstiler med logo og tryk, bl.a. polos og t-shirts med tryk, udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver).

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider