• Home
  • Produkter
  • Løbetøj

Løbetøj

Kategori banner løbetøj

Løbetøj med tryk til private og erhverv.

Vi levere løbetøj med tryk i en holdbar kvalitet der kan vaskes mange gange. Løbeklubber, skoler, offentlige institutioner, firma løbetøj hvor firmalogo er trykt på. Private der ønsker løbetøj med logo. Vi har de populære mærker og lækker kvalitet til både damer og herre. Fruit of the Loom, NewLine, Clique, Craft, Tee Jays og Geyser.

Vi har samlet vores mest solgte løbetøj i et katalog herunder. Vi laver derudover også special produktion i østen, ved større ordre. Der har du mulighed for at få dit tøj 100% som du ønsker det og til en meget akttraktiv pris. - Mindste bestilling er typisk ca. 800 stk og ca. 4 måneders levering.

På løbetøj trykker vi typisk med gummitryk, solventtryk eller hotmelt.

      fotl logo              clique logo                newline logo                GEYSER logo 150

 

Løbetøj og løbetrøjer med tryk

Vi leverer løbetøj og løbetrøjer med tryk i en holdbar kvalitet der kan vaskes mange gange. Blandt vores kunder er der både Løbeklubber, skoler, offentlige institutioner, og vi leverer også firma løbetøj hvor firmaets logo er trykt på. Vi har de populære mærker og lækker kvalitet til både damer og herrer: Fruit of the Loom, NewLine, Clique, Craft, Tee Jays og Geyser er blandt de kvalitetsmærker vi kan tilbyde.

 Vi har samlet vores mest solgte løbetøj i et katalog herunder. Vi laver derudover også special produktion af løbetrøjer med tryk i østen, ved større ordrer. Der har du mulighed for at få dit tøj 100% som du ønsker det og til en meget akttraktiv pris. - Mindste bestilling er typisk ca. 800 stk og ca. 4 måneders levering. På løbetøj trykker vi typisk med gummitryk, solventtryk eller hotmelt.

Vi leverer både til privatpesoner der ønsker løbetøj med tryk, såvel som store partier til firmaer der ønsker løbetrøjer med logo eller andet tryk.

 Løbetrøjer med tryk, og meget andet

I menuen kataloger finder du et stort udvalgt af forskellige brands som vi forhandler. Vi har også en samlet prisliste for forskellige trykmetoder i "Prisliste Trykning". Her finder du også priser på løbetrøjer med tryk

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider