• Home
  • Produkter
  • Jakker Outdoor

Jakker / Outdoor

jakker

Jakker med dit eget tryk

Gør indtryk med en jakke med tryk af for eksempel logo eller tekst. Du og dine medarbejdere eller kunder bliver på denne enkle måde omvandrende reklamesøjler og samtidig holder I varmen i dansk vind og vejr. Tekstil-tryk kan trykke på alle slags tekstiler, og til tryk på jakke foreslår vi Softshell jakker, som har en glat overflade der gør dem meget anvendelige at lave tryk på. Det kan være et eller flere logoer og også tekster, som vil stå helt skarpt og flot.

Hvilken type tryk ønsker du på din jakke?

Når vi skal lave tryk på jakker trykker vi typisk med gummitryk, solventtryk eller hotmelt.

HotMelt er den mest anvendte transfertype, og kan anvendes på stort set alle tekstiler. Den er slidstærk og kan monteres på de fleste tekstiler ved hjælp af et strygejern, selvom vi anbefaler en varmepresse for det bedste resultat.
Et gummitryk er også meget holdbart og vil også ofte overleve den jakke det er påført. Der er kort leveringstid på gummitryk, 2-3 dage er vores standard, hvilket gør at denne metode ofte bruges når tiden er knap. Efter aftale kan vi lave expres-tryk på jakker fra dag-til-dag med enten gummitryk eller solventtryk. Hotmelt kan leveres ekspres på 2-3 dage.

Softshell jakker med tryk

Softshell jakker er meget egnede til det danske vejr, da de er vind- og vandafvisende og åndbar. Softshell jakker har samtidig en glat overflade der gør dem meget anvendelige at lave tryk på, det kan være et eller flere logoer og tekster, som vil stå helt skarpt og flot.

Når vi skal lave tryk på softshell-jakker trykker vi typisk med gummitryk, solventtryk eller hotmelt. HotMelt er mest anvendt, den er slidstærk og kan monteres på de fleste tekstiler ved hjælp af et strygejern. Gummitryk og solventtryk er også meget holdbare og vil ofte overleve jakken. Efter aftale kan vi lave expres-tryk på jakker fra dag-til-dag med enten gummitryk eller solventtryk. Hotmelt kan leveres ekspres på 2-3 dage. Du kan læse mere om de forskellige tryk metoder her på siden.

Tekstil-tryk.dk kan lave holdbare tryk på alle former for tekstiler. Vi er kendt for en hurtig levering, service og konkurrencedygtige priser. Vi samarbejder med en lang række virksomheder som sikrer at vi altid har en finger på pulsen inden for trykke-branchen. Vores søster-selskab NemPrint.dk tager sig af trykopgaver på print af flyers, løsblade, postkort, visitkort og bannere. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten - vi vil nemlig godt være stolte af vores arbejde.

 

 

 

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider