• Home
  • Produkter
  • Fodboldtøj med tryk

Fodboldtøj med tryk

Fodboldtrøjer med tryk. Få leveret fodboldtrøjer med tryk til hele holdet eller skolen. Hos Tekstil-tryk.dk trykker vi hver enkelt leverance individuelt, dvs. har du specielle ønsker er det noget vi nemt kan klare uden mer pri. Vi levere fodboldtøj med tryk til både klubber, skoler eller private. har du specielle ønsker, send os venligst en mail. - Hurtig levering. få leveret komplet sæt inkl. trykning på 1 uge.

På fodboldtrøj trykker vi med gummitryk, solventtryk og hotmelt.

Se Katalog fra Craft her:

Tryk på fodboldtrøje

Fodboldtrøjer med tryk. Få leveret fodboldtrøjer med tryk til hele holdet eller skolen. Hos Tekstil-tryk.dk trykker vi hver enkelt leverance individuelt, dvs. har du specielle ønsker er det noget vi nemt kan klare inden for den almindelige pris. Vi leverer fodboldtøj med tryk til både klubber, skoler eller private. Har du specielle ønsker, send os venligst en mail. - Hurtig levering. få leveret komplet sæt inkl. trykning på 1 uge.

 Tekstil-tryk tryk på fodboldtrøje, polos og t-shirts, udført med alle tænkelige trykmetoder. Den metode der bliver brugt på langt de fleste ordrer er DTG (fuld farve print) eller HotMelt (1-4 farver).

Til t-shirts med tryk i kategorien "band merchandise", bruger vi ofte DTG print. Det gør det muligt for dig at få et meget stort print, med alle de farver du måtte ønske, uden at du skal betale for en dyr opstart, for hvert enkelt farve. Til private og erhverv.

 Tryk på fodboldtrøje, og meget andet

I menuen kataloger finder du et stort udvalgt af forskellige brands som vi forhandler. Vi har også en samlet prisliste for forskellige trykmetoder i "Prisliste Trykning". Her finder du også priser på tryk på fodboldtrøje.

 

Få et tilbud

Angiv antal
Venligst skriv farve på produkt og anden information vi bør vide
Navn på kontakt person
Layout på tryk bliver sendt til denne email
Telefonnummer på kontaktperson

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontaktoplysninger

Tekstil-tryk.dk

Åbningstider